Search
Sunday 31 May 2020
  • :
  • :

Category: Tekonoligji

Vlera bitcoin do të dyfishohet në 2018 – kjo është saktësisht dhe kur, sipas analistit

Nëse është e drejtë, shumë prej tyre do të pasurohen mjaft nëse blejnë bitcoin në kohën e duhur Vlera e bitcoin do të dyfishohet...

Pavarësisht se çfarë do të donit të përgjigjeshe, mos reagoni ndaj këtyre mesazheve

Pavarësisht se çfarë do të donit të përgjigjeshe, mos reagoni ndaj këtyre mesazheve Nëse merrni një mesazh në Facebook, atëherë...

Rritja e vlerës bitcoin në mbi $ 10,000

Rritja e vlerës bitcoin në mbi $ 10,000 ka çuar gjithashtu në një rritje të konsumit të njerëzve që duan të pasurohen brenda...

Ju mund të përfitoni 1 bitcoin për 1 dollar – nëse shkoni në këtë lojë

Më konkretisht, ju mund të merrni një bitcoin për $ 1.19 Nëse imagjinoni mundësinë për të shkuar në të kaluarën dhe për të...

3 cilësime që duhet të ndryshoni menjëherë në telefonin tuaj – nëse doni të zgjasni jetën e baterisë ose të ruani sigurinë tuaj

Duke bërë këto ndryshime, do të merrni më shumë nga telefoni juaj. Sistemi operativ Android përmban shumë karakteristika, dhe...

Snapchat tani ju lejon të krijoni efekte tuaja

Snapchat ka njoftuar se hap faqen e re të saj për të lejuar që të gjithë të bëjnë lente specifike për fytyrën. Sidoqoftë, nuk...

Apple zvoglon prodhimin e Iphone X

Apple shkurton prodhimin e Iphone X Pëlqej0 IPhone X nga Apple është sot për sot celulari smartfon më shtrenjtë në treg, duke...

Appel zgjidh problemin e jetëgjatësisë së baterisë së Iphone

Kompania premtoi një zgjidhje – dhe tani ajo ka përmbushur premtimin e saj Skandali i ngadalësimit të iPhone sapo është kthyer...

Apple ka në plan të nisë një produkt të ri misterioz në mars

Kompania ka në plan të rifreskojë pajisjet e vjetra këtë vit, por gjithashtu të prezantojë disa të reja Apple së shpejti do të...

Edhe nëse nuk kemi pasur ndonjë kontakt me BITCOIN, kompjuteri ynë mund të shkarkohet nga sulmuesit.

Edhe nëse nuk kemi pasur ndonjë kontakt me bitcoin, kompjuteri ynë mund të shkarkohet nga sulmuesit që duan të grumbullojnë bitcoin...