Posts by: RadioStar

KPF miraton raportin financiar për vitin 2016

Komiteti për Politikë e Financa ka miratuar të martën, në takimin e tij të tretë për këtë vit, të udhëhequr nga Valentina...

Gjilani qendër e garave të mëdha ndërkombëtare në matematikë

Gjilan, 18 mars 2017 / Komuna e Gjilanit është shndërruar në një qytet të matjes zyrtare të arritjeve të nxënësve në lëndën e...

LDK shpresë dhe besë për qytetarët e Gjilanit

Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan, nën udhëheqjen e kryetarit të Degës dhe të Komunës, Lutfi Haziri, ka mbajtur sot takim të...

Komisioni për emërtimet e rrugëve, shesheve dhe lagjeve –përfundon punën e tij

Gjilan, 16 mars 2017 / Komisioni për emërtimin e rrugëve, shesheve, bulevardeve dhe lagjeve në komunën e Gjilanit, pas një pune të...

Gjilani me debat publik shënon Ditën Ndëkombëtare të Ujit

Gjilan, 17 mars 2017 / Nën moton “Uji është jetë…”, sot në Gjilan me debat publik është shënuar Dita Ndërkombëtare e...

Gara Ballkanike e Atletikës së shpejti zbret në Gjilan

Gjilan, 15 mars 2017 – Gara Ballkanike e Atletikës do të mbahet sivjet në Komunën e Gjilanit, në të cilën do të përfshihen të...

KZHE miraton strategjinë e zhvillimit socio-ekonomik lokal për pesë vitet e ardhshme

14 mars 2017/Komiteti për Zhvillim Ekonomik (KZHE) ka miratuar të martën, me disa vërejtje të vogla, Strategjinë për zhvillim...

Bunjaku Rexhepi takon KFOR-i turk për avancimin e pozitës së femrës në shoqëri

Gjilan, 13 mars 2017 – Kryesuesja e Kuvendit të Komunës, Valentina Bunjaku-Rexhepi, ka pritur në një takim pune komandantin e...

Minxhozi: Shtetet e rajonit ta marrin shembull Gjilanin për kulturën qytetare dhe kulturën e mbrojtjes së ligjit

Gjilan, 13 mars 2017 – “Ajo që vë re në Gjilan, është që kemi të bëjmë me një zonë me kriminalitetin më të ultë në rajon...

“Transport ilegal i kafshëve’, Fshati Drobesh, Viti

12.03.2017, Ora 21:00, “Transport ilegal i kafshëve’, Fshati Drobesh, Viti Policia e Kosovës në Viti përmes rrugëve operative...