Posts by: RadioStar

Rozana Radi fiton Kënga Magjike 2016

Këngëtarja Rozana Radi është shpallur fituesja e edicionit të 18-të të festivalit “Kënga Magjike”, me këngën e saj “Ma...

Qeverisja e Lutës dhe puna e Prokurorisë po i shërbejnë krimit ekonomik dhe politik

Qeverisja e Lutfi Hazirit dhe puna e Prokurorisë janë lidhur shumë fort me krimin ekonomik dhe mafinë politike. Në Gjilan gjithçka...

Reagim i Degës së LDK-së në Gjilan

Pëtkitazi me reagimin e fundit tëdegës së PDK-së në Gjilan, lidhur me akuzatndaj nënkryetarit të LDK-së dhe kryetarit të...

Nuk arrihet konsensusi politik per ndryshimin e statutit të Komunës

Gjilan, 6 dhjetor 2016 / Kuvendi Komunal i Gjilanit vendosi të martën të mos e nxjerrë fare në votim propozim-vendimin për ndryshimin...

Në ditëlindjen e Ibrahim Rugovës, LDK e Gjilanit zgjodhi strukturat e reja të Forumit të Rinisë

Në një Kuvend madhështor, pikërisht në ditëlindjen e presidentit historik, Ibrahim Rugova, Forumi i Rinisëi Degës së Lidhjes...

Mbahet tryeza me temë “Parimi i gjykimit fer”

02/12/2016/Gjilan – Përmbajtja e gjykimit fer përfshinë: qasje në gjykatë, arsyetimi i vendimeve/Aktgjykimeve, pavarësia në...

Sulmi në zemër mund të parashikohet një muaj më parë: 6 shenjat paralajmëruese

Nëse i injoroni këto shenja, do të rrezikoni jetën tuaj. Kuptoni trupin tuaj me seriozitet… Pothuajse 50% e njerëzve që kanë...

Aksion i madh policor në Gjilan, 10 të arrestuar për bixhoz

Gjate kontrollit të lokalit, përfaqësuesit të tij, nuk kanë prezantuar dëshmi se pika në fjalë ishte e licencuar. Në lokal është...

Dobërçani vlerëson lartë depolitizimin e subvencioneve të bujqësisë në Komunën e Gjilanit

Gjilan, 2 dhjetor 2016 – Komuna e Gjilanit ka mbajtur mbrëmë debatin publik të radhës në fshatin Dobërçan, ku banorët e këtij...

Një delagacion i Strong City Network viziton Gjilanin

Gjilan, 30 nëntor 2016 / Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri me bashkëpunëtorë, ka pritur në një takim pune...