Posts by: RadioStar

Prifest shtyn Festivalin për në Korrik

Festivali më i madh në vend dhe njëherit ngjarja më e rëndësishme e industrisë së filmit në Kosovë – Prishtina...

Lutfi Haziri: E përjkujtojmë me krenari veprën e madhe heroike të Agim Rashitit

Gjilan, 27 mars 2017 – Në vigjilje të 28-vjetorit të rënies heroike të dëshmorit Agim Rashiti, kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri me...

Gjilani vazhdon me rrënimin e objekteve pa leje, zero tolerancë ndaj ndërtuesve ilegal

Gjilan, 27 mars 2017 – Inspeksioni i ndërtimit në kuadër të Drejtorisë së Urbanizmit në Gjilan, ka vazhduar me aksionin për...

Gjilani prezanton shembullin e transparencës dhe llogaridhënies në Zagreb

Gjilan, 28 mars 2017 – Një delegacion i Komunës së Gjilanit, në përbërje Rexhep Kadriu – nënkryetar, Valentina Bunjaku Rexhepi...

U themelua dega e Lëvizjes Qytetare ”Vatra” në Kamenicë.

Koordinator i kësaj dege u zgjodhë prof.Pajazit Nuredini që jeton dhe vepron në Kamenicë. Pajazit Nuredini është aktivist i hershëm...

Haziri: Idriz Seferi meriton t’i kushtojmë dekada për kryengritjen e tij për ta bërë Shqipërinë

Gjilan, 25 mars 2017 – Nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës, Lutfi Haziri, në Gjilan ka nisur tribuna shkencore për nderë të...

Sot ne Gjilan mbahet tribune shkencore për Idriz Seferin

Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Gjilan, për nderë të 170 vjetorit të lindjes dhe 90 vjetorit të vdekjes...

Haziri: Është shqetësues çregjistrimi shqiptarëve të Kosovës Lindore nga Serbia

​ Gjilan, 24 mars 2017 / Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka pritur sot përfaqësuesit nga Kuvendi i Komunës së...

Haziri falënderon OKB-në për ndihmën e dhënë për Gjilanin përmes agjencioneve të ndryshme

Gjilan, 23 mars 2017 / Kryetari i Komunës, Lutfi Haziri, ka pritur në një takim pune shefin e Përfaqësuesit Special të Sekretarit të...

Caktohet masa e paraburgimit ndaj tre të pandehurve 23/03/2017

Gjilan – Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, mbi caktimin e masës së...