Magazina

Kur do të bëjn këngëtarët tanë një spot të tillë si Drake

Këngëtari i mirnjohur Amerikanë Drake para disa ditëve ka publikuar një këng ku me këtë këng ka bashkangjitur një spot shumë domethënës ku ai shihet duke ju ndihmuar të varfurve dhe personav me nevoja të vecanta në këtë spot buxheti pë këtë spot ishte hiq më pak se 996,631.90 dollarë.

Në këtë video mund të shihni se si Drake bën befasi të ndryshme dhe gëzon shum familje në rrugët e Amerikes ku padyshim shihen edhe disa surpriza ku ai dhuron vetura,para,dhurata të ndryshme e shumë e shumë befasi të ndryshme.

Këngëtarët tanë në Kosovë kur do bëjn një spot të tillë ku dihet se edhe ata fitojnë shuma të majme nëpër koncerte të ndryshëm jo vetëm në Kosovë po në gjithë botën nëpër turnet e ndryshëm nëpër botë

Më poshtë keni video spotin e Artistit Amerikan Drake :

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close