Lajme

Anita Teks në Gjilan, ofron material falas për maturantët me asistencë sociale

Anita Teks në Gjilan, ka vendosur të ofrojë material për qepjen e fustanave, për maturantët me asistencë sociale për pesë nxënës nga shkollat e mesme si Gjimnazin, Mjeksi , Bujqësi si dhe shkollën e Ekonomisë, shkruan Radio Star.

Me rastin e maturëst, “ Anita Teks” në Gjilan, do ti ndihmojë maturantët me asistencë
Sociale në komunën e Gjilanit , me material falas për qepjen e fustanave.

Anita Teks gjendet përballë Postës së Madhe në Gjilan!/Radio Star:

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close