Search
Saturday 4 July 2020
  • :
  • :

Asfaltohet rruga për në fshatin Përlepnicë

Rruga nga Gjilani në drejtim të fshatit Përlepnicë ka filluar të asfaltohet, kjo rrugë pritet të përfundojë sot.

E për t’i përcjellë nga afër punimet ka dalë edhe kreu i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri si dhe zv.ministri Rexhep Kadriu

Radio Star ju sjell pamje nga asfaltimi i rrugës në fshatin Përlepnicë: