Lajme

Qytetarët e Gjilanit, janë falenderues ndaj nënkryetarit të komunës Arbër Ismajlit

Shumë herë ngutemi dhe gjykojm ose s’paku paragjykojm duke mos u mar vet me problemin e asaj që flasim pa u ndal, kurse ato që i shohim dëme duhet të i informojm organet kompetent që janë instutucionet komunale në Gjilan.

Kjo puset që është e dëmtume sot iu drejtova personalisht në privat Nënkryetarit Arbër Ismajlit duke ja tregu gjendjën momentale që është, dhe pas 2-3 ore ajo u rregullua, rrespekt shumë t’madh për seriozitetin tënd Nënkryetar i Komunës së Gjilanit Arbër R. Ismajli

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close