Lajme

Paska ndërruar jetë baca Sabit

Nga Izmi Zeka

Në këtë ditë janari të ftoftë paska ikur në botën tjetër baca siç i thoja unë në jetën e përtejme.

Një jetë të mbushur me peripeci, përpjekje, luftë dhe në fund e gëzoi lirinë aq shumë të kërkuar.

Një njëri i virtytshëm me një jetë plot ‘surpriza’ e që asnjëherë se thyen.
Se thyen as burgu as jeta e rënd nën regjimin serb. Përpjekja e vazhdueshme e bacës ishte deri në çlirimin e Kosovës e që nuk kurseu asgjë nga vetja për kauzën kombëtare.
Sabit Rexhepi do të mbetët gjithë herë i qetë në kujtesë dhe shembull se si duhet vendi.

I përjetshëm kujtimi për bacën

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close