Lajme

Edhe atëher kur kanë halle qytetarët, ne duhet të jemi pranë tyre!

Sot, me perfaqesuese te nje lagje urbane te qytetit, te rruges “Metush Krasniqi”, realizuam nje takim pune ne Komune. Ne takimin me nenkryetarin z. Arber Ismajli, ngritem shqetesimin e banoreve te kesaj legjeje per mungesen e kanalizimit te ujrave te zeza, si dhe te ujesjellesit, problem ky me te cilin prej vitesh perballen keta banore. Me kete rast, nenkryetari Ismajli, premtoi angazhimin e tij per realizimin sa me pare te ketij projekti te infrastruktures ne tokesore, me ç’rast e falenderuam per zotimin.
Shpresojme qe me ne fund te zgjidhet ky problem.
Perndryshe, ne si perfaqesues te popullit ne Kuvendin Komunal, kemi kete obligim – detyre, te angazhohemi dhe te kujdesemi per interesin e qytetareve dhe ate publik.

Shefik Surdulli, keshilltar komunal nga PDK Gjilan.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close