Lajme

Gastronomisë i ndryshohet orari, por nga kjo orë s’do lejohet muzika në lokale e restorante

Janë ndryshuar disa nga masat kundër Covid-19, ndër to është edhe orari i gastronomisë.

Ministria tashmë ka bërë publike vendimet, ku në pikën 4 flitet për gastronominë.

Të gjitha subjekteve që ofrojnë shërbimë të gastronomisë (restoranet, kafiteritë dhe të ngjashme), bazuar në vlerësimin e dhënë nga autoritetet komunale dhe se i plotësojnë kushtet për punë duke respektuar masat mbrojtëse kundër Covid-19:

U ndalohet funksionimi nga ora 23:30 deri në 05:00 në gjithë territorin e Republikës së Kosovës;

Prej orës 21:00 në subjektet që ofrojnë shërbime të gastronomisë (ristorantet, kafiteritë dhe të ngjashme) ndalohet muzika;

Brenda këtij orari mund të punojnë duke respektuar distancën prej 2 metra hapësirë ndërmjet tavolinave si dhe të mbajnë dezinfektantët për duar në cdo tavolinë të cilat mund të shfrytëzohen nga klientët.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close