Lajme

Likaj fton për kujdes më të madh pas shtimit të numrit të rasteve me COVID-19

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj, reagoi pas shtimit të rasteve të reja me COVID-19 në vendin tonë.

Ai ka ftuar prindërit, nxënësit, mësimdhënësit dhe stafin e shkollave që të respektojnë masat anti-COVID.

Sipas tij, ata janë të përgatitur për skenarë të tjerë për zhvillimin e mësimit, por asnjëra prej tyre nuk e zëvendëson shkollën.

“Rastet me COVID-19 kanë filluar të rriten. Kosova ka nevojë të mbajë shkollat hapur për fëmijët tanë, sepse asnjë skenarë tjetër nuk e zëvendëson pjesëmarrjen në shkollë. Ministria e Arsimit dhe Shkencës është e përgatitur edhe për skenarë të tjerë, por ju lutem nxënësve, prindërve, mësimdhënësve dhe stafit të shkollave në përgjithësi, që të respektojnë me përpikëri masat kundër pandemisë”, deklaroi Likaj.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close
Close