Lajme

Haziri pikëllohet pas vdekjes poetit të madh, gazetarit dhe ish-deputetit, Ramadan Musliu

Me rastin e ndarjes nga jeta të poetit të njohur, gazetarit dhe ish-deputetit të Kuvendit, Ramadan Musliu, kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, i ka dërguar një telegram ngushëllimi familjes Musliu, në të cilin thuhet:

“E nderuara familje Musliu,

Me pikëllim të thellë e mora lajmin për ndarjen e papritur nga jeta të poetit tonë të madh, gazetrit dhe ish-deputetit të Kuvendit të Republikës, Ramadan Musliu.
Ramadan Musliu ka qenë njeri poliedrik, krijues i madh nga kjo anë, në fushën e poezisë dhe në rrafshin e studimit letrar, duke pasuruar kështu poezinë shqipe dhe duke zgjeruar edhe më shumë rrafshin e studimit letrar.

Vdekja e tij e papritur, është humbje e madhe për artin letrar shqiptar,

Jam shumë i nderuar që në vitin 2017 me plot meritë iu nda çmimi letrar “Beqir Musliu”, poetit tonë tashmë të ndjerë, Ramadan Musliu.

Në mënyrë meritore, ai zuri vend në Këndin e Beqir Musliut, në foajenë e Teatrit të Gjilanit.

Në këtë ditë të rëndë për ju, familje e nderuar Musliu, ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta, sikurse edhe kolegëve nga komuniteti letrar.

Lamtumirë, miku im!”, thuhet në telegram.

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
Close
Close