Lajme

Vendet që sot do kenë ndërprerje të rrymës

Gjilan

1.Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Gjilani I do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Uglari (Kodi: 60060016) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2, Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubicë dhe Kokaj.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

2.Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10 kV Gjilani IV do të shkyçet:

· Dalja 10 kV H. e Sporteve (Kodi: 60063001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Halla e Sporteve, Te Bislimi dhe Banesa.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

3. Më 18.11.2016 ( e Premte ) në TS 35/10kV Lladovë do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lladovë, Llashticë, Zhegër, Terziq, Bidiq, Shurdhan dhe Goden.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

4.Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 35/10kV Rrafshina (Viti) do të shkyçet:

· Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Stubull, Goden, Gërnaq dhe Lubishtë.

· Dalja 10 kV Vitia (Kodi: 61067005) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vitia, Blinda Viti, Banesat Viti, Viti Kisha Katolike.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

5.Më 18.11.2016 ( e premte ) në TS 110/10kV Gjilani 5 do të shkyçet:

· Dalja 10kV J22 Urbane (Kodi: 63000022) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Selami Hallaqi, TS Urbane, TS Shaban Qorolli dhe TS Tregu.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close