Error
Marketing

Konkurs për punë – Euro Model

Konkurs për punë

Euro Model në Gjilan shpall konkurs pune për këto pozita:

2 Puntorë dhe
2 Puntore në sektor të prodhimit

Të gjitha të interesuarit/at mund të aplikojn në zyret tona ose për informata shtesë lajmërohuni në këtë numër të telefonit +38346100212

Shiko tekstin me te zgjeruar

Related Articles

Back to top button
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Close