Archives post

Haziri në Bruksel: Perspektiva europiane e Kosovës dhe e rajonit, është e pa-alternativë!

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në cilësinë e anëtarit të bordit të Agjensionit Europian për Zhvillim të...

Një mashtrim i lirë për sekondë zbulon se sa e mirë është çokollata

Mënyra më e lehtë për të kontrolluar shpejt nëse jeni duke ngrënë çokollatë cilësore Nuk ka asnjë person të cilit çokollata...

Ky është Hajrullah Fetinci 82 vjeçar, i cili jeton i vetëm në një shtëpi.

Ky është Hajrullah Fetinci, 82 vjeçar, jeton i vetëm në një shtëpi që vetëm shtëpi nuk mund ta quajmë. Përkundër moshës së...

Fjalimi më i bukur nga Morgan Freeman: Kam jetuar gabim!

Të kisha më shumë nuk ishte e mjaftueshme Unë jam 80 vjeç dhe fatkeqësisht jam shtrirë në një krevat spitali. Kam miliona dollarë...

Sot ju sjellim disa pamje nga Qyteti jonë i Gjilanit

Pamjet që do i shihni në foto vërtet janë të paharruara

Cilësia e ajrit nga matja që i është bërë këtë mëngjes është dukshëm me ndryshe se mëngjeset e tjera.

Cilësia e ajrit nga matja që i është bërë këtë mëngjes është dukshëm me ndryshe se mëngjeset e tjera. Sot kur veturat po...

A e din Presidenti Hashim Thaçi kush do të jenë të akuzuarit nga Gjykata Speciale ?

Ende nuk dihet kush do të jenë të akuzuarit e Gjykatës Speciale, madje këtë nuk e di as presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi. Por,...

Kryeministri Ramush Haradinaj pritet që t’ia prezantojë homologut të tij malazez, një plan për kalimin e Marrëveshjes së Demarkacionit

Kryeministri Ramush Haradinaj pritet që t’ia prezantojë homologut të tij malazez, Dushko Markoviq, një plan për kalimin e...