Follow US

Magazina me infot e fundit....

Teatri Magjik i Fëmijëve i Teatrit të Gjilanit, rikthehet edhe me një premierë të re “Petrushi i huaj”

𝑇𝑒𝑎𝑡𝑟𝑖 𝑀𝑎𝑔𝑗𝑖𝑘 𝑖 𝐹𝑒̈𝑚𝑖𝑗𝑒̈𝑣𝑒 𝑖 𝑇𝑒𝑎𝑡𝑟𝑖𝑡 𝑡𝑒̈ 𝐺𝑗𝑖𝑙𝑎𝑛𝑖𝑡 𝑟𝑖𝑘𝑡ℎ𝑒ℎ𝑒𝑡 𝑒𝑑ℎ𝑒 𝑚𝑒 𝑛𝑗𝑒̈ 𝑝𝑟𝑒𝑚𝑖𝑒𝑟𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑟𝑒 | 𝗣𝗲𝘁𝗿𝘂𝘀𝗵𝗶 𝗶 𝗵𝘂𝗮𝗷 | 𝑠ℎ𝑘𝑟𝑢𝑎𝑟 𝑛𝑔𝑎 𝑛𝑗𝑒̈ 𝑝𝑟𝑒𝑗 𝑠ℎ𝑘𝑟𝑖𝑚𝑡𝑎𝑟𝑒̈𝑣𝑒 𝑚𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑚𝑖𝑟𝑒̈ 𝑏𝑜𝑡𝑒̈𝑟𝑜𝑟𝑒̈ 𝑡𝑒̈

RadioStar 1 Min. Leximi

Rënia e Facebook, Mark Zuckerberg humb 7 miliardë dollarë në orë

Pasuria personale e Mark Zuckerberg ka rënë me gati 7 miliardë dollarë në pak orë, duke e rrëzuar atë në listën e njerëzve më të pasur në botë, pasi u

RadioStar 2 Min. Leximi

Sinan Vllasaliu: Ibrahim Rugova është baba i Kosovës

Këngëtari i njohur, Sinan Vllasaliu i ftuar në emisionin “FAKTE me Adnan Merovcin” në KlanKosova, ka folur krejtësisht jashtë profesionit

RadioStar 3 Min. Leximi

Mbahet koncert në solokëndim nga Barionët, Hekuran Bllaca dhe Burim Demiri

Koncerti i 8 me rradhë; TRIO. SOLOKËNDIM-PIANO ,u na sollën vepra nga kompozitor Botërorë e Shqiptarë të vitit (1741 deri

RadioStar 0 Min. Leximi

Një vit përplot koncerte nga Filharmonia e Kosovës

  Qyteti i radhës ku u prezantuan Kori i Filharmonisë ishte Mitrovica. Në drejtimin e dirigjentëve Mary Konstantinidou dhe Hajrullah

RadioStar 1 Min. Leximi
  • https://radio.1dhe1.com:2020/stream/radiostar
  • RADIO STAR GJILAN