Archives post

Veseli tha : Presidenti Borut Pahor ka qenë përherë zë i Kosovë

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka falënderuar shtetin dhe popullin slloven për përkrahjen e vazhdueshme për...

Shtyhet për enjten Seancës e Kuvendit

Vazhdimi i seancës së Kuvendit të Kosovës e cila ka mbetur në gjysmë nga java e kaluar, është shtyrë me kërkesë të Grupit...

Presidenti slloven: Zgjidhni të gjitha mosmarrëveshjet

Presidenti slloven, Borut Pahor, u ka bërë thirrje ligjvënësve kosovarë që t’i zgjidhin të gjitha marrëveshjet përfshirë edhe...

Haradinaj para deputetëve flet për rritje të pagave

Sot do të vazhdojë seanca e Kuvendit të Kosovës e cila ka mbetur në gjysmë javën e kaluar. Në këtë seancë si pikë e rendit të...

Shuhen fjalët e Haradinajt për themelimin e ushtrisë

Transformimi i FSK-së në ushtri, është temë e cila ka vite që është duke u përmendur. Mirëpo një vendim për këtë drejtim nuk...