Archives post

Statuti në dëgjim publik, propozohen dy drejtori të reja Gjilan

Statuti i Komunës i është nënshtruar të enjten dëgjimit publik në pikat ku janë propozuar ndryshime dhe plotësime e të cilat i ka...

SËRISH VJEN MARSI – ÇDO DITË ËSHTË 8 MARSI

Aktivistet dhe aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! më 8 mars në ditën ndërkombëtare të gruas, kanë zhvilluar një aksion simbolik...

Në Gjilan mbahet tryezë diskutimi dhe ekspozitë kushtuar 8 marsit

Me organizim të Kuvendit të Komunës së Gjilanit, në bashkëpunim me OSBE-në, sot është mbajtur tryezë për rolin dhe kontributin e...

Haziri: Komuna e Gjilanit ka krijuar mekanizma të veçantë kundër dhunës ndaj grave

Kuvendi Komunal i Gjilanit e ka shënuar me 8 marsin – ditën ndërkombëtare të Gruas, me një seancë të jashtëzakonshme, e cila,...

Aksident me fatalitet ne Magjistralen Gjilan Ferizaj.(Pamje të rënda)

Një aksident i rëndë ka ndodhur në magjistralen Gjilan Ferizaj.

8 Marsi, Dita Ndëkombëtare e Gruas, shënon simbolikisht ditën tuaj.

8 Marsi, Dita Ndëkombëtare e Gruas, shënon simbolikisht ditën tuaj. Nëna e gra, të reja e të shtyera në moshë, ju jeni simbol i...

Dëmet nga përjashtimi i Agjencisë së Akreditimit nga EQAR

Në emër të LDK-së, ne do të arsyetojmë këtë seancë të jashtëzakonshme për përjashtimin e Agjencisë së Kosovës për...

Ne kalitemi nëpër sfida. Dhe, fitojmë. Dhe, do të fitojmë.

Mbi dorëheqjen e Shpend Ahmetit nga Lëvizja Morëm vesh, jo pa zhgënjim, dorëheqjen prej organizatës sonë të kryetarit të Komunës...

Nuk jemi lindur të njëjtë, por të gjithë duhet të kemi të drejta të barabarta në jetë.

Nuk jemi lindur të njëjtë, por të gjithë duhet të kemi të drejta të barabarta në jetë. Gratë kanë kaluar nëpër pengesa të...

Të drejtat e grave mbeten një nga sfidat kryesore për zhvillimin e shoqërisë së Kosovës

Të drejtat e grave mbeten një nga sfidat kryesore për zhvillimin e shoqërisë së Kosovës, në veçanti në lidhje me të drejtën e...