Archives post

Edhe sonte vazhdon gjendja e ajrit të jetë e rënd në qytetin e Gjilanit

Edhe sonte gjendja e ajrit e rënduar në Gjilan. Shifrat janë mbi normat e lejuar. 12.11.2018 18:00 PM2_5 [ug/m3] = 79,76 PM10 [ug/m3] =...

Policia e Kosovës, e përkushtuar për sigurinë e nxënëseve

Policia e Kosovës, njësitet “Policia në komunitet” nga stacioni policor i Gjilanit, me kërkesë të drejtorit dhe mësimdhënësve...

Gjilani nis rrënimin e objekteve me rrezikshmëri të lartë

Komuna e Gjilanit ka filluar sot largimin e mbetjeve ndërtimore nëpër qytet, të cilat prej kohësh kanë qenë një rrezik potencial...

Haradinaj i përgjigjet Listës Serbe: Taksa për produktet serbe mund të rritet

Menjëherë pas vënies së taksës prej 10 për qind nga Qeveria e Kosovës ndaj mallrave që vijnë nga Serbia, Lista Serbe e cila...

Arbër Ismajli: Inkurajojë të gjithë ata që kanë dyshime në ndarjen e subvencioneve të lajmerohen në zyren e kryetarit Haziri!

Radio Star ka kontaktuar me nënkryetarin Arbër Ismajlin, duke pyetur rreth mospublikimit të listave të përfituesëve. Nënkryetari i...

28 aksidente trafiku për 24 orë, një me pasoja fatale

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Kosovës kanë ndodhur gjithsej 28 aksidente trafiku, prej...

Kujdes, nisin ngricat në Kosovë

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se fillimi i javës do të mbetet me vlera pothuaj të ngjashme me ato të ditëve të...

SHOLTES SHPRESON QË VIZAT TË HIQEN DERI NË MAJ TË 2019-ËS

Igor Sholtes, raportues për Kosovën në Parlamentin Evropian, ka pranuar se te disa shtete anëtare të BE-së kanë mëdyshje sa i...

Ju mund të thoni gjithçka, por historia lidhet me emrin e Hashim Thaçit!

Kur po i dëgjoj disa politikan dhe shokë të mëhershëm të presidentit të Kosovës Hashim Thaçi duke e akuzuar se po donë me shit...

Komuna e Gjilanit ju fton që të merrni pjesë në projektin “Të rinjtë në Agrobiznes“

Komuna e Gjilanit ka kënaqësinë të ju ftoj që të merrni pjesë në prezantim të projektit “Të rinjtë në Agrobiznes- Regjioni...