Archives post

OSBE në Gjilan organizon punëtori për ngritjen e bashkëpunimit me auditorin e brendshëm

Qendra rajonale e OSBE në Gjilan, ka organizuar sot punëtori e cila kishte qëllim bashkëpunimin dhe takimet më të shpeshta të...

Organizata e Brukselit (ALDA) konfirmon mbështetjen për Gjilanin dhe komunat tjera në zhvillim ekonomik

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka pritur sot në takim pune, në kuadër të bashkëpunimit ndërkomunal, sekretaren...

Blendi Jakupi shpresa e Gjilanit dhe Kosovës që premton shumë

Blendi Jakupi është njëri nga 32 futbollistët e ftuar nga selektori Ramiz Krasniqi në grumbullimin e parë treditorë me futbollistët...

KKSB: Gjendja e përgjithshme e sigurisë mbetet e qetë, por shqetësojnë rastet e plaçkitjeve

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) e ka vlerësuar të qetë gjendjen e sigurisë në Gjilan, por njëkohësisht ka...

Kosova po shikon si të zëvendësoj produktet që vinin nga Serbia

Bizneset prodhuese dhe tregtare në Kosovë thonë të kenë filluar që të gjejnë alternativa për zëvendësimin e produkteve nga...

Pesë fshatra të Gjilanit me qasje të kufizuar në internet

Zbatimit i programit për ekonomi digjitale që financohet nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës ka nxjerrë në pah kufizimet e...

100 fytyra në raport me 100%-shin

Mbajmë mend kur Vetëvendosje organizonte aksione për pengimin e mallrave me origjinë nga Serbia, e që u bënin përpjekje për ti...

Liberalizimi i vizave, Kosova me pritjet më të gjata

Komisionari për Zgjerim i Bashkimit Evropian, Johannes Hahn, gjatë vizitës së fundit që zhvilloi në Prishtinë, të hënën që lamë...

Për pushim të lehonisë kërkohet 70 % e pagës bazë

Shoqëria Civile ka kërkuar nga institucionet që pushimi i lehonisë të mbështetet nga shteti me një pagesë prej 70 përqind të...

Prodhuesit kosovarë shpresojnë në mos heqjen e taksës 100%

Janë bëri disa ditë që kur Qeveria e Kosovës ka vënë taksën 100% ndaj prodhimeve të Serbisë dhe Bosnje e Hercegovinës. Vendimi...