Archives post

Arbër Ismajli Uniteti, amanet i Presidentit Rugova!

Nuk e kuptoj cirkun për mobilizim në negociata me Serbinë, nuk di si kontestohet legjitimiteti i dikujt që vet e kemi zgjedhë,nuk kan...

Rrugët e Kosovës bëhen me kamera

Rastet tjera të aksidenteve në trafik, por edhe zhvillimet tjera që ndodhin nëpër rrugët kryesore të Kosovës, do të zbardhen më...

Deri në 8 orë pritje në Merdare

Mërgimtarëve për të dalë nga Kosova përmes pikëkalimit kufitar në Merdare u duhet të presin rreth 8 orë. 7 orë deri në 7 orë e...

Menaxhimi i kohës studentore – rast studimi

Menaxhimi i kohës është i orientuar në ekonomizimin dhe shfrytëzimin racional të saj duke zhvilluar metoda dhe teknika të ndryshme...

Prokuroria Themelore në Gjilan brenda 24 orëve ka ndaluar 4 persona të dyshuar

Prokuroria Themelore në Gjilan, brenda 24 orëve, në 4 (katër) raste të ndara, ka ndaluar 4 (katër) persona të dyshuar, në...

JAFFA MULTIVITAMIN, LËNGU QË TË JEP KËNAQËSI NË ÇDO MOMENT TË DITËS!

Nuk ka rëndësi se me çfarë shoqëri je, me familjarë apo me shoqëri, të rritur, fëmijë apo të moshuar, apo edhe vetëm. Jaffa...

Deputeti flet hapur: Qytetarët janë mashtruar nga politikanët për një vend pune

Duke u parë si improvizim, shumë qytetarë e kanë komentuar veprimin e deputetin Labinot Tahiri për dorëzimin e pasaportës si shenjë...

Sa grabitje ndodhën vjet në Kosovë dhe kush ishte cak i hajnave?

Në një market në lagjen “Dardania” në Prishtinë mbrëmë u regjistruar grabitja e fundit e armatosur që ndodhi në Kosovë. Atje...

MËRGIMTARËT PRESIN DERI NË 8 ORË PËR TË KALUAR NË MERDARE

Po vazhdojnë pritjet e gjata të mërgimtarëve në Merdare, të cilët janë nisur të kthehen në vendet ku jetojnë. Ata për...

Ja kur do të vendosen kamera dhe radarë në rrugët e Kosovës

Për të parandaluar aksidentet rrugore, Ministria e Infrastrukturës do të vendosë, në muajin maj, radarë me kamera në çdo rrugë...