Archives post

Njoftim për qytetarë nga “ EcoHigjiena “

Rotary Club Gjilani gati në perfundim te projektit “Një lodër për Shokun Shoqen !

Gati ne perfundim projekti i radhes i mbledhjes se lodrave ,”Nje loder per Shokun/Shoqen” i filluar gati afro 2 muaj me parë nga...

Deputetja Valentina Bunjaku Rexhepi përkrah mësimdhënesit dhe SBASHK-un!

I përkrahi mësimdhënësit dhe SBASHK-un Më së shumti, ama më së shumti, më dhimbsen nxënësit e fëmijët tanë, të cilët i...

Zeka: PDK iniciatore e taksës, do të ketë edhe masa të tjera ndaj Serbisë

Taksa 100% e vendosur për produktet serbe dhe ato të Bosnjës ka ngjallur debat brenda dhe jashtë vendit. U tha se ideja për vendosjen...

“Rrugët janë të kalueshme në gjithë Kosovën”

S’ka probleme në rrugët e Kosovës, të gjitha janë të kalueshme. Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj ka njoftuar se në këtë...

Ministri i Arsimit ka një kërkesë për grevën e paralajmëruar nga SBASHK-u

Mësimdhënësve po iu bëhet e padrejtë me ligjin për pagat, megjithatë greva e cila do të fillojë të hënë në të gjitha...

Në pranverë do të hapet kufiri me Kosovën

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka njoftuar trupin diplomatik të akredituar në Shqipëri se në pranverë do të hapet kufiri me...

Ky ishte ekipi i KB Drita, kampion i Kosovës në vitin 1996/1997

Loja e basketbollit ka një traditë të gjatë në Komunën e Gjilanit, kurse kulminacionin e shikueshmërisë e mbërriti menjëherë pas...

Policia gjermane kap një shofer kosovar që torturohej nga kompania

Dy autobusë me pasagjerë kosovarë janë ndaluar nga policia gjermane pasi kanë gjetur disa mangësi. Mediat gjermane shkruajnë se...

Këto janë familjet që përfitojnë shtesa për fëmijët

Iniciues-ja e projektligjit për shtesat për fëmijë Donika Kadaj, ka sqaruar se cilat familje do të marrin shtesat për fëmijë dhe...