Archives post

Drita Kallaba: Jemi të shqetësuar rreth gjendjes së krijuar në Arsimit Parauniversitar në Kosovë

Shkruan: Drita Kallaba Ministria e Arsimit të reflektojë në përmbushjen e kërkesave të mësimdhënësve sa më shpejtë. Në takimin...

SULMUESIT E MJEKËVE NË VENDET E PUNËS TË DËNOHEN DERI 10 VJET BURG

Oda e Mjekëve të Kosovës ka reaguar ndaj dënimit me kusht të sulmuesit të një mjeku, duke thënë se praktika gjyqësore edhe...

Fuqizimi i prodhimit vendor prioritet i MTI-së

Shala ka theksuar se masa është marrë për mbrojtjen e prodhuesve dhe të ekonomisë së Kosovës, teksa ka potencuar se masa do të...

SBASHK-u u kërkon falje nxënësve: Ndoshta me muaj s’do të ketë mësim

Në prag të grevës së përgjithshme në arsim, nga e hëna (14 janar), kreu i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit Shkencës dhe...

ÇMIMIN E BUKËS FURRTARËT PO E BËJNË PËR PËRFITIME TË VETA

Prodhuesit e bukës në Kosovë, tashmë kanë filluar me rritjen e çmimit të bukës, nga 30 në 40 centë. Rritjen e çmimit për 30...

Tranzicioni politik dhe shoqëror ne Kosovë drejt përfundimit!

Kosova si shtet i pavarur po ecë drejtë fundit të tranzicionit politik dhe shoqëror. Arritja e marrëveshjes politike obliguese në...

Njoftim për qytetarë nga “ EcoHigjiena “

Deputetja Valentina Bunjaku Rexhepi përkrah mësimdhënesit dhe SBASHK-un!

I përkrahi mësimdhënësit dhe SBASHK-un Më së shumti, ama më së shumti, më dhimbsen nxënësit e fëmijët tanë, të cilët i...

Drita synon që në këtë afat kalimtar ta sjellë në skuadër një sulmues të një niveli të lartë.

Drejtuesit e kampionit aktual kanë treguar se skuadra mund të përforcohet me një sulmues, por kanë shtuar se janë të kujdesshëm të...

Sondazh: Kosovarët nuk bëjnë vizitë vullnetare te mjeku

Oda e Mjekëve të Kosovës në bashkëpunim me KOMS kanë realizuar një sondazh të titulluar “Kujdesi dhe qasja e mjekut ndaj...