Archives post

Aktakuzë ndaj të pandehurve që tentuan të kontrabandonin dy persona në Zvicër

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve E.S. dhe A.B., për shkak të...

KOMUNA NDAN 31 MIJË EURO PËR BORXHET E TEATRIT TË GJILANIT

Në dhjetor të vitit të kaluar Teatri i Gjilanit ndali punën krijuese. Pas një jave angazhim aktorët nuk kishin mundur t’i vazhdonin...

Konfirmohet, SBASHK-u ndërpret grevën

Këshilli drejtues i SBASHK-ut ka vendosur që të pezullohet greva duke njoftuar se mësimi do të fillojë ditën e hënë. Ky vendim...

Mosmiratimi i buxhetit bllokon shtetin

Nëse të shtunën nuk miratohet Projektligji për buxhetin e vitit 2019, atëherë Qeveria e Kosovës, nuk do të mund të bëjë asnjë...

Ekremi, Shema, Shuka e Bezi shpallen “Nderi i qytetit”

Asambleja Komunale e Gjilanit, në seancën e të enjtes në ditën e fundit të janarit, me shumicë votash ka miratuar rekomandimet që...

SBAShK-u thotë se bëri kompromis për shkak të nxënësve dhe kërkesave të prindërve

Pas tre javë grevë në sektorin e arsimit në Kosovë, Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, ka pranuar ofertën e...

Dekada e Re, Gjilani zotohet për të ardhmen

Partia Demokratike e Kosovës në historinë tonë, vlerësohet për aktivizimin e saj për shtet ndërtim. Kjo është vlera e Dekadës...

Shefi i Njësisë së Monitorimit të Rasteve, nga EULEX vizitoi Prokurorinë Themelore në Gjilan

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjilan, ka pritur në takim Shefin e Njësisë të Monitorimit të Rasteve, nga EULEX, z. Hubert...

Haziri pret kryetarin e Linzit të Austrisë, diskutojnë për shkëmbim përvojash mes dy komunave

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka pritur në takim kryetarin e Komunës së Linzit të Austrisë, Klaus Luger, me të...

E pranon ‘dorëzimin’: Jashari jep detaje nga marrëveshja me kryeministrin dhe kryeparlamentarin

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës së Kosovës (SBASHK), Rrahman Jasharaj në një intervistë për...