Archives post

Rritja e pagës minimale sfidon sektorin privat

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, ka kërkuar nga institucionet e Kosovës që paga minimale në Kosovë të jetë 300 euro...

Taksa po e shkatërron ekonominë e Serbisë – një milion euro humbje në ditë

Megjithë vlerësimet se taksa ndaj Serbisë e ka rritur kontrabandën e mallrave, ky vendim i Qeverisë së Kosovës po vazhdon t’i...

‘Të jetosh pa djalin e vetëm pas 8 vajzave’ – rrëfimi i prindërve të policit Malsor Dashi

Pjesëtari i Policisë së Kosovës, Malsor Dashi para një viti vdiq tragjikisht në një aksident trafiku në rrugën Kaçanik-Hani i...

Haradinaj: Taksa hiqet vetëm pas njohjes

Në një ceremoni të mbajtur në Prishtinë, Kryeministri i Kosovës i cili drejton AAK-në, ka mbledhur strukturat e partisë, anëtarët...

Pse zgjedhet Turqia për shërim të kosovarëve? Flasin nga institucionet

Në kuadër të Programit për Trajtim Mjekësor jashtë vendit për tre muajt e parë të vitit janë ndarë mbi 3 milionë euro Janë më...

Pemët e perimet që shiten në Kosovë, me nivel të rrezikshmërisë 10-fish më të lartë se norma e lejuar

Qytetarët e Kosovës ushqehen me fruta dhe perime kryesisht të importuara. Në bazë të një matësi të nitrateve në këto produkte,...

Fshatrat e Gjilanit model në mirëmbajtjen e ambientit të jashtëm

Llashtica nga një fshat i shkatërruar nga lufta është rindërtuar nga mërgimtarët në një vendbanim të bukur për të jetuar. Një...

Valentina Bunjaku-Rexhepi: Jam me fat që kam mbështetjen masive të Gjilanasëve!

Letër portaleve fantome dhe faqeve të porositura fejsbuku Të nderuara disa portale e faqe fejsbuku, po ju shkruaj këtë letër për...

Agjërimi i Ramazanit fillon më 6 maj 2019

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton besimtarët myslimanë dhe gjithë opinionin e gjerë se Muaji i Madhëruar i Ramazanit...

Fillon furnizimi me certifikata nëpër komuna

Zyrat e Gjendjes Civile nëpër komunat e vendit kanë mbetur pa certifikata. Në mungesë të formularëve, lëshimi i dokumenteve tash e...