Archives post

Lagja e Zabelit nuk i beson më politikës së gënjeshtrës e izolimit, njëzëri do ta mbështesin vizionin e Kadri Veselit

Lagja e Zabelit nuk i beson më politikës së gënjeshtrës e izolimit, njëzëri do ta mbështesin vizionin e Kadri Veselit. Zabeli ka...

Fatmir Rexhepi – Qetësia e hekurt e një rugovisti!

Fatmir Rexhepi – Qetësia e hekurt e një rugovisti! Urtësia e fjalës dhe përkushtimit për liri, demokraci dhe pavarësi! Njeriu që...

Demi-Murtezi: Të gjithë në këmbë për Albinin kryeministër

Të gjithë në këmbë për Albinin kryeministër, Banorët e Lagjës Kodra e Dëshmorëve të vetëvendosur në rrugën e drejtë, në...

Bislimi: Dardania ime, zemra LDK-së e Gjilanit dhe krejt Kosovës

Mbreme, Dardania ime, zemra LDK-se e Gjilanit dhe krejt Kosoves, e dha kushtrimin me te kjarte e me zerin me te larte per fitoren e madhe...

Falemnderit vendlindja ime, Përlepnica ime

Falemnderit vendlindja ime, Përlepnica ime Për punë e ndershmëri, jam frymëzuar nga Zijah Shemsiu, Xhavit Ahmeti, dhe nga gjithë ato...

Malisheva me PDK-në. Orientohen kah zhvillimi e integrimi, e jo kah stagnimi e izolimi

Malisheva me PDK-në. Orientohen kah zhvillimi e integrimi, e jo kah stagnimi e izolimi. Qytetarët e Malishevës janë më të vendosur se...

AAK-PSD: Duhet të mendohet për salla më të mëdha, sonte e vogël ishte në Përlepnicë

Përlepnica e ilegales, ishte prijëse e proceseve të rëndësishme në kohëra të vështira okupimi, për të vazhduar kontributin e...

Velekinca s’lëshon më pe, të dielën krejt bashkë për ndryshim

Banorët e Velekincës nuk kanë më kohë për të humbur, ndryshimin e qeverisjes e shohin të pashmangshëm e të domosdoshëm. Nuk do...

Malisheva sonte e dëshmoi fitoren e Partisë Demokratike të Kosovës

Malisheva sonte e dëshmoi fitoren e Partisë Demokratike të Kosovës💙 Ndërtojmë të ardhmen për TY dhe SHTETIN....

Mijëra rugovistë në Dardani, vuloset fitorja e madhe e Vjosës ekipit të uniteti të LDK

Mijëra aktivistë, veprimtarë e simpatizantë të Lidhjes Demokratike të Kosovës në lagjet, Dardani I dhe Dardania II në Gjilan, i...