Archives post

Shumë njerëz kërkojn shërim tek uji ‘magjik’ i Dobërçanit.

Dobërçani, i cili gjendet në komunën e Gjilanit, është bërë arsye e vizitës të shumë personave për shkak të ujit që buron në...

Mesazhet apo Bisedat të cilat nuk duheni ti mbani kurr në telefonin tuaj.

Nëse nuk doni të merrni probleme, është mirë që të mos flisni për këto gjëra përmes mesazheve ose kompanive Tema të caktuara...

Sot në gjith botën ësht par ” Hëna e Gjakut “

Fenomeni i rrallë ku hëna shihet e kuqe, është parë sonte në shumicën e botës, pas më shumë se 150 vjetëve. Fenomeni i njohur...

Urim Salihu, fitues i festivalit “Fest Flaka 2018”

Hapjen e Festivalit e ka bërë Lutfi Haziri, kryetar i Gjilanit, i cili ka theksuar se sivjet ky manifestim është mbajtur në nderim të...

Vdekje aksidentale: E mbyti rryma

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se Policia e Kosovës në...

Pija më e shëndetshme për djegien e yndyrnave

Mund të keni dëgjuar për shumë receta të humbjes së peshës, por kjo është ndoshta më e shëndetshmja për të gjithë. Yndyra e...

Rotary Club Anamorava”, përkatësisht rotarakët e rinjë, i kanë dorëzuar sot Bibliotekës së Qytetit libra me alfabetin “brail”

Me mbështetjen e Komunës së Gjilanit dhe me iniciativë të “, dedikuar personave me mungesë në të pamur. Rotarakët e rinjë tash...