Archives post

Nuk mjaftojn 0.10 cent për hyrje në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë

Stacioni i Autobusëve të Prishtinës ka vendosur një taksë për qytetarët, të cilët hyjnë në stacion, prej 10 centëve qysh nga...

Regjistro shoqatën tuaj në Platformën Interaktive të Diasporës

Platforma Rrjeti ynë po rritet! Bashkohuni në databazën më të madhe të organizatave shqiptare në gjithë botën #DiasporaFlet...

Mënyra më e lehtë për të gjetur se kush po ju ndjek fshehurazi në Facebook, Instagram dhe Twitter

Shumë prej nesh do të donim të dinim nëse dikush na shikon fshehurazi në rrjetet sociale. Facebook është i detyruar që së pari të...

Një person nga Gjilani i Kosovës ka bërë një shpallje për shkëmbimin e 5 ari tokë me krypto valutën Bitcoin ose Ethereum

Një person nga Gjilani i Kosovës ka bërë një shpallje për shkëmbimin e 5 ari tokë me krypto valutën Bitcoin ose Ethereum në...

Te dashur qytetar të Gjilanit kush sipas jush me kë do te bëjë koalicioni,në Gjilan LDK me cilen parti e shihni koalicionin!

Te dashur qytetar të Gjilanit kush sipas jush me kë do te bëjë koalicioni,në Gjilan LDK me cilen parti e shihni koalicionin!...

UNICEF në Kosovë ka dhuruar libra braile për Shoqatën e të Verbërve në Gjilan

UNICEF në Kosovë ka dhuruar libra braile për Shoqatën e të Verbërve në Gjilan. Këtë e kanë bërë anëtar të rinj të UNICEF-it...

Është kënaqësi të takosh kampionë është shprehur Haradinaj

Është kënaqësi të takosh kampionë. I tillë është skiatori, Albin Tahiri. Albini, edhe pse i lindur në Slloveni, në Lojërat...

Për këto profesione, Gjermania po paguan paga rreth 3.000 EURO

Për këto profesione, Gjermania po paguan paga dhe mund të fitojnë më shumë se 3,000 euro në muaj Ky është një shans për...

Kryeministri malazez: Duam ta shohim Kosovën në BE dhe NATO

Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, ka thënë se Mali i Zi mund të ndihmojë Kosovën në fazën e forcimit të potencialit të...

Therrët një person në Gjilan

Në rrugën “Abdulla Tahiri” në Gjilan një burrë ka pësuar plagë nga mjeti i mprehtë – thika. Incidenti mes dy burrave, sipas...