Archives post

Kosova e ka të qartë vizionin e saj për të ardhmen

Kosova, si shtet i pavarur e sovran, e ka të qartë vizionin e saj për të ardhmen: do të bëhemi anëtarë të BE-së, NATO-s dhe...

Marrëveshje Bashkëpunimi në mes dy vendeve

Behgjet Pacolli përmes një shkrimi ka konfirmuar bashkpunimin mes Kosovës dhe Japonis. Së bashku me zëvendësministrin parlamentar të...

Botës po u troket në derë anëtari i tyre më i ri.

Republika e Kosovës me ndihmën e miqve të saj, në veçanti ShBA-në, po e përmbyll projektin e shtetit funksional, të ndërtuar mbi...

Shteti i Kosovës mburret me ju!

Hashim Thaçi tha se Forca e Sigurisë së Kosovës dhe Policia e Kosovës, me vajzat dhe djemtë më të mirë të të gjitha...

Shteti i Kosovës e ka përmbushur kërkesën e njerëzve të vet për liri

Shteti i Kosovës e ka përmbushur kërkesën e njerëzve të vet për liri dhe po e përmbush përcaktimin për një jetë të...

Kadri Veseli e bën Edi Ramën Kryeministër të Kosovës

Në fjalimin e tij në seancën solemne të Kuvendit të Kosovës me rastin e 10-vjetorit të pavarësisë, kryeparlamentari Kadri Veseli...

FSK dhe Policia e Kosovës kanë parakaluar për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

FSK dhe Policia e Kosovës kanë parakaluar në sheshin kryesor të Prishtinës. Me këtë rast është ngritur edhe flamuri si dhe u...

Kryeministri Edi Rama ka dy propozime për Shqipërinë dhe Kosovën

Kryeministri Edi Rama, ka propozuar një President të përbashkët Shqipëri e Kosovë dhe një politikë kombëtare të sigurisë. Këto...

Kur do të bëjn këngëtarët tanë një spot të tillë si Drake

Këngëtari i mirnjohur Amerikanë Drake para disa ditëve ka publikuar një këng ku me këtë këng ka bashkangjitur një spot shumë...

Para dy dekadash Pavarësia e Kosovës ishte më shumë një utopi

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka thënë se para dy dekadash Pavarësia e Kosovës ishte më shumë një utopi se sa një objektiv...