Archives post

Lutfi Haziri : Tash e tutje zyra ime do të duket kështu

Tash e tutje zyra ime do të duket kështu, si formë e mbështetjes për iniciativën e moderatores Albana Osmani. Qytetarët mund të...

Kjo është marrveshja për Demarkacionin

Me marrëveshjen e re konsensuale, ndryshimi që ka pësuar Projektligji për ratifikimin e marrëveshjes për kufirin shtetëror është...

Falënderoj Kryeministrin Haradinaj dhe LDK-në për vullnetin e mirë

Lidhur me konsensusin e arritur sot mes subjekteve politike për çështjen e demarkacionit, dua të bëj një sqarim. Pas bisedës që kam...

Fillim i mundësisë për lëvizje të lirë.

Arritja e marrëveshjes mbi propozomin e LDK-së është lajm i mirë për Kosovën. Është fund i viteve të humbura pakuptim, e fillim i...

Ratifikimin e demarkacionit dhe i hapim rrugë liberalizimit të vizave për qytetarët e Kosovës

Fryma e konsensusit është ajo që do t’i mundësojë Kosovës të ecë me një shpejtësi të re drejt integrimit euro-atlantik. Të...

Hashim Thaçi : Uroj të gjithë përfaqësuesit e këtyre partive politike për konsensusin e arritur

Marrëveshja e sotme e partive politike për ratifikimin e marrëveshjes për shënjimin e vijës kufitare me Malin e Zi, është një lajm...

Lidhja Demokratike e Kosovës e mirëpret gatishmërinë e partive

Të nderuar/a Lidhja Demokratike e Kosovës e mirëpret gatishmërinë e partive të koalicionit për të pranuar propozimin e LDK-së...

Jam shumë i lumtur që tanimë është arritur koncensusi i plotë

Jam shumë i lumtur që tanimë është arritur koncensusi i plotë për kalimin e demarkacionit dhe zgjidhjen e problemit të lëvizjes...

Tragjedi në Gjilan Humb jetën një vajzë , shkelet aksidentalisht

Tragjedi në Gjilan Humb jetën një vajzë, shkelet aksidentalisht nga makina tek tuneli ne rrugen e Prishtinës! Nje ngasës nga drejtimi...

Arrihet marrveshja për shënimin e kufirit me Malin e Zi

Të nderuar qytetarë, Sapo kemi arritur konsensusin për të ratifikuar Marrëveshjen për Shënimin e Kufirit me Malin e Zi. Dëshiroj...