Archives post

Organizata Zëri Rinor Gjilan hap konkurs për antar të Kuvendin të Organizatës

Duke u bazuar në rregullorën e organizatës, ne kemi vendosur që të shpallim konkurs për pranimin e antarëve të Kuvendit të...

Teatri i Gjilanit me shfaqje dhe performancë të jashtëzakonshme për Halloween

Në ditën e Halloween, Teatrit i Gjilanit ka mbajtur shfaqje dhe performancë të jashtëzakonshme për fëmijët e Gjilanit, “Hanting...

Një delegacion i Alsas nga Franca viziton Gjilanin

Gjilan, 1 nëntor 2018 – Një delegacion nga regjioni i Alsas tiFrancës, përkatësisht qytetit të Luterbach, në krye me Martine Vogl...

Njësitet e Trafikut Rajonal në Gjilan, me punën e përditëshme me përkushtimin ma të madh kujdesen për mbarvajtjen e qarkullimit rrugorë.

Policia e Kosovës, njësitet e Trafikut Rajonal në Gjilan, me punën e përditëshme me përkushtimin ma të madh kujdesen për...

Gjilani organizon kampanjë me të rinjtë kundër trafikimit të qenieve njerëzore

Në Komunën e Gjilanit është mbajtur sot takim i përbashkët me të rinjtë gjilanas për promovimin e kampanjës kundër trafikimit...

Njihuni me Gjilanasin e parë që u bë pjesë e Facebook-ut!

Leonard Abdullahu është djaloshi që theu akullin duke u bërë shqiptari i parë që punon zyrtarisht në facebook, në sektorin e...

ATK jep detaje për aksionin e sotëm

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se në bazë të planit strategjik dhe planeve operative, gjatë këtyre ditëve është duke...

AKSIDENTET, 90 TË VDEKUR NË PERIUDHËN JANAR-SHTATOR

90 persona kanë humbur jetën nga 69 aksidentet fatale që kanë ndodhur në periudhën janar-shtator të këtij viti. 11 mijë e 776...

KUVENDI NUK MIRATOI REZOLUTËN PËR DIALOG (FOTO)

Kuvendi i Kosovës në seancën e jashtëzakonshme nuk e ka miratuar rezolutën kundër idesë së presidentit Hashim Thaçi për...

Uniteti politik karshi Serbisë është obligim!

Më mirë ta ndezësh një qiri, sesa ta mallkosh errësirën -Kineze/ Në një tryezë, të organizuar nga KFOS-i, në Tiranë me 20 tetor...