Archives post

Në Gjilan qeni Bred suprizon fëmijet e institucioneve parashkollore

Në Komunën e Gjilanit, në kuadër të sigurisë në bashkësi me mbështetje të Ambasadës Amerikane në Prishtinë, ICITAP-it,...

“200 mijë kosovarë kanë kërkuar azil mes viteve 2008-2018”

Në T7 po diskutohet për ikjen e popullsisë nga Kosova. Analisti Armend Muja ka përmendur shifrën e kosovarëve që kanë kërkuar azil...

Lajm i mirë për shqiptarët që duan të marrin patentë-shoferin në Gjermani

Ambasadori i Kosovës, Beq Cufaj dhe ai i Shqipërisë në Gjermani, Artur Kuko, sot janë takuar me Sekretarin e Shtetit në Ministrinë e...

75-vjeçarja zvicerane tregon arsyen e vrasjes së 7-vjeçarit nga Kosova

Angela N. është 75 vjeçarja që vrau 7-vjeçarin me prejardhje nga Kosova, në Basel të Zvicrës. Ajo ka treguar arsyen se pse e kishte...

Arrestohen dy persona në Gjilan, vodhën mjete pune në shtëpinë e një personi e i shitën tek të tjerët

Policia e Kosovës, Njësia e Hetimeve pranë Stacionit policor në Gjilan, pas një pune të organizuar operative dhe grumbullimit të...