Archives post

VAZHDON LARGIMI I TË RINJVE NGA GJILANI DHE KAMENICA, SONTE IKIN 49 TE RINJE NGA GJILANI DHE KAMENICA!

Shkalla e larte e papunesise ka bere qe te rinjte e Gjilanit dhe te Kamenices te ardhmen e tyre, gjithnje e me shume ta shohin jashte...

Gjilani do të bëjë organizimin masiv për pastrimin e qytetit

Komuna e Gjilanit do të vazhdoj aksionin “Ta pastrojmë Gjilanin” së bashku me të gjitha institucionet në nivelin lokal, duke...

Kryeprokurori Maloku ka pritur në takim komandantin e KFOR-it, për regjionin e Gjilanit

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Gjilan, Jetish Maloku, sot ka pritur në takim komandantin e KFOR-it, për regjionin e Gjilanit,...

Pas kërkesave të reja të SBAShK-ut, ministria e Arsimit ka këtë përgjigje

SBASHK ka vendosur kushte të reja ndaj kërkesës së qeverisë për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës. Në ministrinë e...

Kosovarët kanë jetëgjatësinë më të ulët në Ballkan, shkak ajri i ndotur

Në diskutimin për mjedisin dhe shëndetin, me fokus në ndotjen e ajrit u kërkua që të merren hapa konkret në përmirësimin e...

Karateistët nga Gjilani kthehen me medalje nga Kampionati Meridian XXVII

Benjamin Shabani, anëtarë i Klubit të Karatesë “Drita” për grupmoshën nën 21 vjeç dhe Betim Maliqi, anëtarë i KK “Katana”...