Archives post

Kandidati për Kryetar të PDK-së Dega në Gjilan, z. Flurim Arifi merr mbështeteje të fuqishme tek nëndega e tij!

Të dashur bashkëvendës të mi të Velekincës, të dashur anëtarë, simpatizantë dhe aktivistë të Partisë Demokratike të Kosovës...

Kërkohet paraburgim ndaj 5 personave, të cilët dyshohen për kontrabandim me migrantë, falsifikim të dokumentit dhe armëmbajtje pa leje

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, dje rreth orës 14h, ka ndaluar të dyshuarit G.V., S.K., G.E., F.V....

Haziri: Gjaku i martirëve të Llashticës, është gjaku i lirisë

Fshati Llashticë i Gjilanit ka përkujtuar sot 26 martirët e vrarë nga forcat serbe 20 vite më parë, në mesin e të cilëve edhe...

Zona ekonomike në afërsi të autostradës së Gjilanit

Pushteti komunal i Gjilanit planifikon që zona ekonomike të shtrihet në afërsi të autostradës së Gjilanit, e cila është në...

Çka ti them fëmijës tim!!!

Ishte shtatori I vitit 1989 vit kur punëtorët I larguan nga puna pushteti sërb, mbetem pa asnjë të punësuar në shtëpi, mendoheshim...

Uragani i pandalshëm i “Dekadës së Re”

Flurim Arifi, kandidat për kryetar të PDK-së në Gjilan, uragan i pandalshëm i « Dekadës së Re »/ Velekinca e bekoi birin e saj...