Archives post

Arianit Sllaminku ka disa fjalë rreth Lutfi Hazirit për çmimin Nelson Mandela,për promovimin e paqes!

Sqarim: Si qytetar i komunës së Gjilanit dëshiroj të ju njoftoj se ngjarja e sotme është totalisht fiktive. 1. Akademia Universale e...

Qytetet tjera i ka prekur migrimi, ne në Gjilan po bëjmë zgjidhje për të rinjtë e të rejat.

100 të rinjë të Gjilanit nënshkruajnë kontratat e punës praktike me pagesë. Përmes një postimi në Facebook Haziri ka thënë:...

100 të rinjë të Gjilanit nënshkruajnë kontratat e punës praktike me pagesë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, së bashku me ambasadoren Nataliya Apostolova, kanë marrë pjesë në ceremoninë e...

Kurteshi-Emini: Taksa komunale për leje ndërtimore është harmanizuar me nivelin qendror

Komiteti për Politikë dhe Financa (KPF) shqyrtoi dhe rekomandoi për Kuvend Komunal raportin financiar janar-mars 2019, raportin e...

Aksident i rëndë në Gjilan

Një aksident i rëndë ka ndodhur në rrugën qarkore në Gjilan, shkruan “Radio Star”. Zëdhënësi i Policisë për rajonin...

Gjilani e Berati nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për shkëmbim përvojash në disa fusha

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri dhe kryetari i Bashkisë së Beratit, Petrit Sinaj, kanë nënshkruar marrëveshje...