Archives post

Autostrada e Gjilanit i kushton Kosovës 700 milionë euro: Prokuroria Speciale fillon hetimet

Dhënia e tenderit rreth 100 milionë eurove për ndërtimin e autostradës A7 u bë publik në ditën e fundit të qeverisjes së...

Flurim Arifi me kërkesë zyrtare për të kandiduar për kryetar dege të PDK-së në Gjilan

Të nderuar qytetar të Republikës së Kosovës, Të nderuar qytetar të Gjilanit, Të nderuar anëtarë, simpatizantë, struktura të...

Një delegacion i të rinjve gjilanas priten nga përfaqësues të Këshillit të Europës dhe Parlamentit Europian

Një grup i të rinjve nga shoqëria civile e Gjilanit të kryesuar nga Djellza Selishta, së bashku me koordinatorin për Rini, Genc...

Të rinjtë tanë ende nuk gëzojnë kushte të një jete normale nga djersa e tyre në vendin e tyre!

Arbër Ismajli brezi i ri dëshiron perspektivë, punë dhe këtë e ka merituar më shumë se çdo rini tjetër në Evropë,të rinjtë...