Archives post

Arianit Sllamniku: Në vend të urimit për zgjedhjet brenda subjekteve politike në Gjilan!

Gjilani si reformues i mendimit kosovar Gjatë luftës së dytë botërore qē nga lufta e Kikës, rekës së Raincēs alias gjakut në...

Përvjetori i dritës që nuk do të shuhet kurrë! Për ty, miku im Sali Çekaj!

Nga Hafiz Gagica Edhe sot e kujtoj bisedën tonë të fundit, përmes telefonit, ku veç tjerave më the: Nuk mund të vij në Tiranë dhe...

20 NXËNËS TË GJILANIT DO TË AFTËSOHEN PROFESIONALISHT NË TURQI

Shteti i Turqisë ka konfirmuar se 20 nxënës të Gjilanit do të aftësohen atje në fushën e inovacionit të teknologjisë, dizajnit...

Lëvizja për Drejtësi akuzon Qeverinë për keqqeverisje, kërkon zgjedhje të parakohshme

Lëvizja për Drejtësi ka mbajtur konferencë për medie me temën “Emigrimi problem serioz për qytetarët”, gjatë të cilës...

PANhajnia të jetë seriali i fundit i qeverisjes së keqe në Republikën e Kosovës

Lëvizja VETËVENDOSJE! ka mbajtur tubim të madh me qytetarë të Gjilanit, në turin e tubimeve me qytetarë në çdo qytet të Kosovës,...

Elmaz Bajrami, njeriu që la gjurmë në boksin gjilanas

Ka shkelur në moshën e tretë, por kur flet për sportin ka mbamendjen e një të riu. Me nostalgji kujton kohën kur vetë kishte qenë...

Veprat e Avni Behlulit çmohen shumë anekënd botës

Artisti pamor Avni Behluli është tejet aktiv në lëmin e arteve pamore, duke qenë pjesëmarrës në shumë ekspozita qofshin ato...