Archives post

Gjurmet e Rronit ne The Voice Kids 3

Zeri, stili dhe sharmi u bashkuan ne nje karakter. E kur atij i shtojme edhe dashurine e ciltersine na del karakteri me unik brenda te...

Komuna e Gjilanit pritet të shpallë pushim ditën e diel!

Komuna e Gjilanit do të ndjekë shembullin e Komunës së Mitrovicës për ta shpallur pushim ditën e diel, shkruan Radio Star. Vendimi...

Surdulli: Delegatët nuk ia dhanë mundësinë energjisë së re, vullnetit për ndryshim, shpresës për kthim të PDK-së në Gjilan!

PDK në Gjilan kthehet prapa. Të nderuar anëtarë dhe simpatizantë të PDK-së, Të respektuar delegatë – vendimmarrës të Kuvendit...

Në Ditën e Tokës, Gjilani vazhdon aksionin “Ta pastrojmë Kosovën”

Komunën e Gjilanit, 22 prilli Dita e Tokës, e ka gjetur të angazhuar në aksionin “Ta pastrojmë Kosoven”, ku sot lokacioni i...

“Më keni mundur” – Urime!

Kjo është rregulla e demokracisë! Ishte garë politike, qytetëruese dhe shembull tipik për të mësuar se si garohet në politikë, si...

Avni Rudaku Dekada e re qesharake e PDK-së

Avni Rudaku Dekada e re qesharake e PDK-së: me Agim Aliun me Sami Lushtakun me Qemajl Mustafën. As të rinj në moshë. As të rinj në...