Archives post

Kryetari Haziri uron ditën e turqve të Kosovës, në organizimin që është bërë në Gjilan

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka marrë pjesë në shënimin e Ditës së Turqve të Kosovës, ku i pranishëm ishte edhe...

Në Gjilan, 20 univesitete prezantojnë profilet akademike në Panairin e Studimeve

Në kampusin e shkollave të mesme në Gjilan, sot është hapur Panairi i Studimeve të universiteteve të Kosovës dhe regjionit, të...

Aktakuzë për trafikim me njerëz dhe marrje apo mbajtje të kundërligjshme të fëmijës

Departamenti për Krime të Rënda, në Prokurorinë Themelore në Gjilan, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve R.F. dhe R.A., për...

Dekorata nga organizata fantome, për kryetarin fantom

Pas billboardit të rrejshëm në Kanada në dhjetor 2015, mirënjohjes së rrejshme gjashtë dollarëshe nga Donald Trump, mirënjohjes...

Sherr në Gjykatën e Gjilanit, një i arrestuar për veprime të dhunshme në seancë

Në Gjilan është arrestuar i dyshuari mashkull shqiptar, pasi që i njëjti gjatë prezantimit në seancë gjyqësore, i pakënaqur me...

Sa rrezikohet Gjilani nga tërmetet në të ardhmen?

Gjilani si rajon ka një shkallë të theksuar të ndjeshmërisë ndaj tërmeteve. Tërmeti i fundit këtu ka ndodhur më 24 prill të...

Institucioneve shëndetësore u mungojnë deri në 5 mijë punëtorë shëndetësorë

Për shkak të mungesës së stafit mjekësor në Klinikën e Neonatologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) një...