Archives post

Qemajl Qerimi hoqi dorë nga blerja e pronave të patundshme nga AKP-ja duke ua kthyer pronarëve legjitim

Blerësi i kësaj toke të patundshme në një sipërfaqe rreth 3 hektarëve Qemajl Qerimi nga Tërpeza me vendbanim në Pozharan, këto...

PORTRETI ME SHI

PORTRETI ME SHI (Mikut të zemrës: Kelmend Jashari, (4 shtator 1966-25 prill 2019) Mehmetali Rexhepi nuk do të na shtrydhje për ta parë...

Dita ndërkombëtare e sigurisë dhe shëndetit në punë

28 prilli është Dita botërore e sigurisë dhe shëndetit në punë. Çdo vit në këtë ditë mbahen aktivitete dhe fushata...

Gjermania pro, Franca kundër liberalizimit të vizave

Samiti që do të mbahet nesër në Berlin, duket se nuk do të sjellë asnjë rezultat për liberalizimin e vizave. Deri para tre javëve,...