Archives post

Në Gjilan ka nisur konferenca regjonale e Teknologjisë Informative

Me organizim të Komunës së Gjilanit dhe me pjesëmarrje të gjerë të institucioneve të Republikës së Kosovës dhe përfaqësuesve...

Brovina nuk mund ta besojë që u mashtrua: Më është thënë që fotoja u bë në Dukagjin

Deputetja e Kosovës, Flora Brovina, e cila tronditi opinionin me një fotografi ku pretendohej që dukeshin ushtarë serbë teksa dhunonin...

Mos lejoni që njerëzit më të kaluar kriminale të iu udhëheqin!

A ka në këtë vend njeri i cili merret me punët e shtëpisë, shtetit në këtë Kosovën tonë të dashur. Secili që zgjohet në...

Heqja e taksës, me njohje të Kosovës nga Serbia

Presidenti Hashim Thaçi, i cili fillimisht kishte kundërshtuar ashpër taksën 100 për qind ndaj mallrave serbe, tashmë i është...

Taksa dhe vizat, dy çështje të ndara

Presidenti Hashim Thaçi, i cili fillimisht kishte kundërshtuar ashpër taksën 100 për qind ndaj mallrave serbe, tashmë i është...