Archives post

Gjilani së shpejti nis investimet në ndërtim të infrastrukturës në lagjen Porodin, kosto 570 mijë euro

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka konfirmuar se së shpejti do të nisin punimet për investimin e rrjetit të të...

Jetishi: “EcoHigjiena” ka kaluar nën autoritetin e Kuvendit dhe kryetarit të Gjilanit për shkëputjen përfundimtare të marrëveshjes

Menaxheri i kompanisë “Ekohigjiena”, Xhelal Jetishi, përgjegjës për pjesën publike, ka thënë se për zhvillimet që kanë...

Gjilanasja Yllka Suliqi e treta në garat ndërkombëtare “Genius Olympiad”

Sukseset e nxënësve gjilanas nëpër gara të ndryshme ndërkombëtare, çfarëdo qofshin ato nuk po mungojnë. Edhe nxënësja gjilanase...

Kujtesa e Kosovës, 100 rrëfime nga 100 pleq e plaka”.

Ismajl Sefë Sherifi, në mesin e njëqind(100) të moshuarëve INTELEGJENT! Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Biblioteka...