Archives post

Në Gjilan u hap edhe një qender e re sportive

Bëhet fjalë për qendrën rekreative sportive “ERDI”, i cili gjendet në Gjilan më saktësisht afër fakultetit “Fama” Në...

Varrezat në qytetin e Gjilanit në gjendje të rënd

Bari dhe shkurret kanë mbuluar varrezat e qytetit të Gjilanit. Përveç kësaj, varret thuajse janë të ngjitura njëra me tjetrën, ku...

Banorët e fshatit Malishevë të Gjilanit, këtë të diele kanë vazhduar aksionin e pastrimit të fshatit

“Është ky vazhdim i aksionit për pastrimin e fshatit nga mbeturinat. Kësaj radhe këtij aksionit vullnetar i janë bashkëngjitur...

Betim Maliqi nga klubi karates ”Katana”i bronztë junior deri në 68 kilogram!

Lajme te mira edhe në ditën e tretë te Kupës Botërore dhe Ligës se te rinjve qe po mbahet ne Umag te Kroacisë, 4-7 korrik 2019. U...

Një qytetarë në Gjilan, sulmon policinë në detyrë

Një person është arrestuar në Gjilan pasi ka sulmuar një polic në detyrë zyrtare. Ai nuk ka respektuar urdhrat e zyrtarëve...