Archives post

Është në karroc, por Avdili nuk ndalet së pastruari Gjilanin

Avdil Ibishi është person më aftësi të kufizuara i cili për disa vjet është kujdesur për pastërtinë e qytetit të Gjilanit....

Gjyqtari Skender Shefkiu dhe Hajriz Lubishtani arrin moshën e pensionimit

Gjyqtarët e Degës së Gjykatës Themelore në Viti, Skender Shefkiu dhe Hajriz Lubishtani kanë arritur moshën e pensionimit. Me këtë...

Takimi në mes antareve të Këshillit të Fshatit Malishevë dhe përfaqësuesve të Policisë së Kosovës

Është mbajtur takimi në mes antareve të Këshillit të Fahatit Malishevë dhe përfaqësuesve e Plicisë së Kosovës në Gjilan Për...

Për pesë muaj 37 të vdekur në komunikacion në Kosovë

Mbi 5200 aksidente në komunikacion janë regjistruar në Kosovë vetëm gjatë periudhës janar – maj të këtij viti, me ç’rast 37...

KRU “Hidromorava” – Apel për kursim të ujit për pije

Pas informacioneve për raste të mundshme ku në zonat urbane dhe rurale uji për pije po shfrytëzohet për mbushjen e puseve, e edhe...

Ansambli Gjilani fitues i vendit te -I-rë, ne Festivalin tradicional: Këngë Jeho 2019’’ Strugë!

Të nderuar ju njoftojmë se sonte ishte nata finale e Festivalit te Kënges dhe Valles shqipe Këngë Jeho 2019 Strugë, Ansambli ynë u...