Archives post

Lëvizja për Drejtësi vizitoi Alternativën në Shkup

Në kuadër të vizitave me partit simotër jashtë vendit, Lëvizja për Drejtësi vizitoi Alternativën në Shkup. Delegacioni i...

Me litar në fyt e valixhe në dorë, i riu proteston para Qeverisë

Kosova po përballet me ikje të vazhdueshme të popullatës drejt vendeve Evropiane, kryesisht drejt Gjermanisë, Kroacisë dhe...

Haziri nënshkruan marrëveshje me Swisscontakt për ta shëndërruar në zonë turistike Pendën e Livoçit

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Fisnik Reçica, përfaqësues i Swisscontact,...

Njoftimi për mërgimtarët që hyjnë në Maqedoni

Ministria e Punëve të Brendshme e Maqedonisë Veriore njofton se të gjithë personat të cilët hyjnë në territorin e Maqedonisë me...

Në 24-orët e fundit, 44 aksidente trafiku

Brenda 24-orëve të fundi në Kosovë kanë ndodhur 44 aksidente trafiku, 2 prej tyre fatale, 14 aksidente me të lënduar, ndërsa 28...