Archives post

Qëndroi në kulm për të mos u bërë synet, vetëm një njeri arriti ta bind

Vogëlushi qëndroi dy orë në kulmin e spitalit Pesëvjeçari, të cilin prindërit e tij e dërguan në spital në Indonezisë për ta...

POLICIA APEL TEK QYTETARËT PËR DASMA DHE AHENGJE

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka realizuar takim me stafin menaxhues, përfshirë Drejtorët e...

Arrestohet shtetasi amerikan në Gjilan pasi sulmoi fizikisht mirëmbajtësin e ndërtesës

Policia e Kosovës e bën të ditur që një person është arrestuar në Gjilan pasi kishte sulmuar mirëmbajtësin e ndërtesës. Personi...

Takimi në mes antareve të Këshillit të Fshatit Malishevë me drejtorin e Drejtorin e Shërbimeve Publike

Në kuader të aktivitete të rregulta e Këshillit të Fahatit Malishevë shtë mbajtur takimi me Drejtorin e Shërbimeve Publike në...

Lëvizë në karrocë invalidësh, por punën e kryen si të tjerët

Avdil Ibishi nga Komuna e Gjilanit është person me nevoja të veçanta, mirëpo kjo nuk e ka penguar atë që të kryejë punën e...

Kryetari Ramiz Azizi ka pritur në takim Recep Gunduz

Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Ramiz Azizi ka pritur në një takim Koordinatorin e Qendrës Kulturore të Kosovës në Burs...

Nisma e padit Bajramin, Bajrami Nismën, “zoti hajr e bëftë”

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka iniciuar procedurë gjyqësore ndaj ish-ministrit Bajram Hasani. Padia vije me arsyetimin se...