Archives post

Shtëpi apo banesë? Zgjedhni më të mirën në kompleksin “Fidanishtja”

Dëshironi të zgjidhni vendbanimin tuaj të përhershëm, mirëpo nuk dini të zgjedhni shtëpi apo banesë? Kompleksi Fidanishtja në...

Lituania pro heqjes së vizave për Kosovën, Finlanda e rezervuar

Shtetet e Bashkimit Evropian (BE) po vazhdojnë të mos jenë me një zë sa i përket liberalizimit të vizave për Kosovën. Ndërsa disa...

Asfaltohet rruga katër korsi Gjilan – Livoç

Komuna e Gjilanit është duke punuar njëkohësisht në realizimin e kontratave që kapin vlerën e miliona eurove në rrafshin e...

Gjiganti i mobiljeve “MobiCasa” dyfishon kapacitet dhe hapësirat e prezantimit të produkteve!

Shtëpia e mobiljeve ‘Mobicasa’ në Gjilan vazhdon të sjell risi në tregun e shitjes. Mobicasa ka zgjeruar kapacitetet e saj në...

Sot (e hënën) nis faza e dytë e dezinsektimit, kujdes bletët!

Sot, më 15 korrik, nis faza e dytë e dezinsketimit hapësinor në Gjilan, që përfshin qytetin dhe fshatrat përreth. Dezinsektmi ka...