Archives post

Gjykata dënon të akuzuarit për veprat penale “krimi i organizuar” dhe “blerja dhe shitja e narkotikëve”

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall Aktgjykim dënues ndaj të akuzuarve A. L., R. H., F. G., F. A., G. A., F. S. dhe Z. B. Të...

Meti Maloku nxori në shitje albumin e parë “ Me Zemër “

Këngëtari Meti Maloku nuk po ka të ndalur. Pas disa këngëve të sjellura në këtë vit me klipe ai ka përfunduar edhe albumin e...

Zbulohet sa është vlera e pagave që marrin infermierët e Kosovës në Gjermani

Drejtori i kompanisë ‘Interpersonnel Kosova’, Musa Ahmeti, që është partner i kompanisë gjermane ‘DEKRA’ ka thënë se...

Muhadin Haziri rrëfen si u zhvillua procesi gjyqesor në Malin e zi, Historia e vrasjeve, më 29 e 30 mars të vitit 1999 në Zhegër të Gjilanit

Amnisti për urdhëruesit Pasojat e politikës shtetërore të Millosheviçit në Kosovë, protagonistët e të cilëve më në fund u...