Archives post

GJIMNAZI “ZENEL HAJDINI”, GJILAN – PAMJE TË KAMPUSIT TË SHKOLLAVE TË MESME TË LARTA

Këto pamje të bukura të gjelbërimit të këtyre hapësirave të kampusit të shkollave të mesme dhe të Drejtorisë së Arsimit. Më...

Në Gjilan do të ndërtohen edhe dy shtëpi të reja për familjet pa skamnore

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka nënshkruar memorandum mirëkuptimi me kompaninë “Buqaj”, të përfaqësuar nga...

Thirrje për propozime për Nën- Grante- “Të Rinjtë në Agrobiznes- Regjioni Ekonomik Lindor”

Thirrje për propozime për Nën- Grante- “Të Rinjtë në Agrobiznes- Regjioni Ekonomik Lindor” në Mbështetjen e bizneseve...

Gjilani promovon librin “La secret de Blerim et autres fictions – Sekreti i Blerinit dhe proza të tjera” të autorit Jean – Yves Carlen

Komuna e Gjilanit nën përkujdesjen e kryetarit, Lutfi Haziri, ka bërë sot promovimin e librit “La secret de Blerim et autres fictions...

Serbia ka plasuar 260 milionë euro më pak mallra në Kosovë

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Tregtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit Rasim Lajiq tha sot se Serbia ka plasuar 260 milionë euro...

HARADINAJ NISET SOT DREJT HAGËS

Kryeministri i dorëhequr i Kosovës, Ramush Haradinaj, sot do të niset për në Hagë ku do të intervistohet si i dyshuar nga Dhomat e...